BIËNNALE BRASSERIE

Wijnstra Catering is ook dit jaar weer trotse partner van de Biënnale Brabant en opent 17 dagen lang een pop-up brasserie en restaurant tijdens de Biënnale Brabant in de Koepelhal.

De Biënnale Brasserie staat net als de kunstbeurs zelf vol van belevingen. In de sfeervolle brasserie kan het bezoek aan de Biënnale even culinair worden onderbroken. Kom lekker genieten van een heerlijk gebakje met een lekkere kop koffie, smakelijke lunch, gezellige ladies lunch of ongedwongen borrelen met lekkere hapjes na een dagje genieten van alle kunst.

Bij gezelschappen van 10 of meer personen vragen wij u vooraf te reserveren. Wilt u op een unieke locatie lunchen of dineren met een gezelschap tijdens of na sluiting van de beurs, wij informeren u graag over de mogelijkheden. Het Wijnstra Catering team zit “borden vol ideeën” en wil uw beurs bezoek compleet maken met een stukje culinaire beleving!

Openingstijden

De Biënnale Brasserie is maandag t/m donderdag geopend van 11:00 -17:00 uur en in de weekenden (vrijdag t/m zondag) van 11:00-18:00 uur.

Reserveren

Info en reserveringen via: