Biënnale Brabant 2021 Koepelhal Tilburg

De Biënnale Brabant 2021 is zondag 28 november officieel tot een einde gekomen. De tweeënhalve week vol kunst, culinair genieten, gezelligheid en inspiratie zijn voorbij gevlogen! Hopelijk heeft u net zo van het evenement genoten als het team van Van Loon Galleries. We willen u graag stuk voor stuk bedanken voor het bezoeken van de belevingsexpositie in de Koepelhal in Tilburg. Mede dankzij u is deze jubileumeditie van de Biënnale Brabant een groot succes geweest!

Naast het feit dat de Biënnale Brabant niets was zonder de prachtige kunst van de kunstenaars, de bezoekers, de partners en de Vrienden van de Biënnale, geldt dat natuurlijk ook voor onze geweldige sponsoren.

Onze sponsoren zijn onmisbaar! Heeft u zelf interesse om sponsor te worden van de Biënnale? Uw bijdrage kan variëren van een sponsorship, uw aanwezigheid op het evenement tot een deel van de organisatie. Uiteraard in ruil voor passende zichtbaarheid tijdens het evenement. Wij komen graag in contact om de mogelijkheden te bespreken. Stuur een e-mail naar info@vanloongalleries.com of bel ons via 073-6840015.

Sponsoren Biënnale Brabant 2021 Koepelhal Tilburg
Biënnale Brabant 2021 Koepelhal Tilburg