Wijnstra catering
Wijnstra Catering is ook dit jaar weer trotse partner van de Biënnale Brabant en opent 18 dagen lang een pop-up brasserie en restaurant tijdens de Biënnale Brabant in de Koepelhal. De Biënnale Brasserie staat net als de kunstbeurs zelf vol van belevingen. In de sfeervolle brasserie kan het bezoek aan de Biënnale even culinair worden onderbroken.

Gasten genieten van heerlijk gebak, lekkere koffie, smakelijke lunches, een gezellige ladies lunch en ongedwongen borrel met lekkere hapjes. Maar ook voor de zakelijke markt is er voldoende aanbod om te kunnen genieten. Daarnaast is het weer mogelijk om met gezelschappen van 10 of meer personen te genieten van de arrangementen. Het Wijnstra Catering team zit “borden vol ideeën” en maakt keer op keer het bezoek aan Biënnale Brabant compleet met een stukje culinaire beleving!

Houd de socials, de nieuwsbrief en uiteraard de website in de gaten voor meer informatie. Wilt u alvast een kijkje nemen in de kunstenaars die dit jaar te zien zullen zijn? Of wellicht alvast een horeca-arrangement boeken? Klik dan hier.

Wijnstra catering