GASSAN staat voor diamanten, juwelen en luxe horloges. Het merk GASSAN representeert handwerk, bewezen kwaliteit en betrouwbaarheid al meer dan 70 jaar. Van vrijdag 8 november t/m zondag 10 november zal Gassan Diamonds aanwezig zijn op de Biënnale Brabant met een aantal bijzondere collecties van o.a. Rolex, Cartier, Choices by DL, Audemars Puguet, IWC, Jaeger-LeCoultre.

Tijdens het GASSAN Weekend kunt u deelnemen aan een sprankelende Ladies Lunch. U krijgt bij ontvangst een glaasje cava, gevolgd door een uitgebreide 2-gangen lunch. Tijdens de lunch zal GASSAN uitleg geven over het merk en de juwelencollectie.

“Diamant en kunst tonen verschillende overeenkomsten.”- Benno Leeser


Creativiteit en expertise

“Diamant en kunst tonen verschillende overeenkomsten”, vertelt Benno Leeser. ‘De creativiteit die gebruikt wordt om met beide tot een bijzonder eindproduct te komen, is uniek. Creativiteit en specifieke technische vaardigheden zijn nodig om bij kunst een bepaalde visie uit te kunnen beelden en bij het diamant bewerken te zorgen voor de meest fascinerende schittering. Dit is alleen mogelijk als je een expert bent op elk onderdeel. Daarbij is ieder kunstwerk en elke diamant verschillend en dus uniek. De waarde is bovenal gelegen in de bijzondere kenmerken van het object zelf en op welk speciaal moment in het leven een diamant of kunstwerk aangekocht wordt.

GASSAN @ Biënnale Brabant
GASSAN was vorig jaar voor het eerst als partner betrokken bij de Biënnale. Na participatie aan dit succesvolle event, dat in 2018 in Veghel plaatsvond, ziet eigenaar en directeur van dit Amsterdamse familiebedrijf Benno Leeser opnieuw uit naar de komende kunstexpositie. Biënnale Brabant biedt de bezoekers een ware experience en dat is precies waarmee GASSAN ook al sinds 1945 onderscheidend probeert te zijn. Sowieso komen kunst en diamant met elkaar overeen: beide zijn tijdloos en attractief, waar het tegelijkertijd staat voor groots en exclusief. De Biënnale Brabant is daarom wederom dé perfecte ambiance voor de diamanten en juwelen van GASSAN.