LOCATIE

Kunst is elk jaar een beleving in de Koepelhal in de Tilburgse Spoorzone. Deze ruimte vormt de perfecte setting voor een reis langs uiteenlopende kunstwerken van meer dan 40 nationale en internationale kunstenaars.

Adres
De Koepelhal
Burgemeester Brokxlaan 2
5041 SB Tilburg
(Nabij NS station en binnenstad Tilburg)

Parkeren

  • Nabijgelegen parkeergarages Tivoli, Pieter Vreedeplein en Knegtel
  • Parkeerterrein ‘Smederij’
  • Parkeervakken aan Burg. Brokxlaan

Met het openbaar vervoer
De Spoorzone is direct rondom station Tilburg gelegen. Vanuit de perrons loopt u via de OV-poortjes de station passage in. U kunt vervolgens rechts het station uitlopen. U loopt via het Burgemeester Stekelenburgplein richting de noordzijde en de Burgemeester Brokxlaan, daaraan gelegen vindt u de Koepelhal, Wagenmakerij en Smederij.

Een sterk kunstplatform

De organisatie van Biënnale Brabant is elk jaar in handen van Van Loon Galleries, een kunstgalerie in Vught voor moderne kunst. Van Loon Galleries werkt met circa 50 internationale kunstenaars waaronder Rabarama, David Begbie en Jeffrey Robb. Een sterk kunstplatform als verbinder en podium van kunst, kunstenaars, mensen en maatschappij.

Biënnale Brabant 2023 belooft weer een prachtig event te worden.

Met trots presenteren wij de zesde editie van de Biënnale Brabant.

Van 17 t/m 26 november 2023 wordt de karakteristieke koepelhal omgetoverd tot een unieke, internationale kunstexpositie. De Biënnale Brabant is een belevingsexpositie waar kunst en culinair genieten samenkomen.

Openingstijden
Maandag t/m donderdag: 11.00 – 17.00 uur
Vrijdag t/m zondag: 11.00 – 18.00 uur

Ben jij er ook bij? Koop hier je tickets: