PARTNER WORDEN?

Niet alleen de kunstwerken zorgden voor een bijzondere ervaring op Biënnale Brabant, de side-events van de partners, zoals Schaap en Citroen, Rabobank, Borek parasols | outdoor furniture en Volvo Van Roosmalen, zorgden voor een ware belevenis. 

Onze partners zijn onmisbaar! Uw bijdrage kan variëren van een sponsorship, uw aanwezigheid op het evenement tot een deel van de organisatie. Uiteraard in ruil voor passende zichtbaarheid tijdens het evenement. Wij komen graag in contact om de mogelijkheden te bespreken.

Kunst is voor iedereen
Van Loon Galleries wil de barrière die mensen wellicht ervaren bij het binnenstappen van een galerie of expositie zoveel mogelijk wegnemen. De verhalen van kunstenaars verdienen het om verteld te worden. En hoe meer mensen de schoonheid van kunst ervaren, hoe mooier. In die opzet lijkt Van Loon Galleries te slagen: het Biënnale-publiek wordt steeds gevarieerder. Dat doet de organisatie ontzettend veel plezier: kunst is immers voor iedereen! En dit wordt gewaardeerd, want bij de afgelopen editie mocht Van Loon Galleries ruim 23.000 bezoekers verwelkomen.

Ik wil informatie over een partnership

9 + 8 =