Biennale Brabant

De voorbereidingen van Biënnale Brabant 2023 zijn in volle gang! Na de laatste editie in 2021 zijn we uiteraard extra trots om de 6e editie van de Biënnale Brabant van 17 november tot en met 26 november 2023 te mogen aankondigen.

Met meer dan 40 kunstenaars kunnen we niet wachten om u hun nieuwste kunstwerken te kunnen laten zien. We zijn enorm druk met de voorbereidingen om ervoor te zorgen dat het weer een onvergetelijke editie wordt. We maken de datum graag alvast bekend, zodat u deze gelijk in uw agenda kunt zetten.

Programmering

Naast dat de side-events van de partners, zoals Rabobank, Borek parasols | outdoor furniture en Van Roosmalen, en de Biënnale Brasserie voor een ware belevenis zorgen, zullen ook de prachtige stands van partner en juwelier Schaap en Citroen in de weekenden te bezoeken zijn. Uiteraard kunt u tijdens deze editie van de Biënnale de nieuwste kunstwerken van de kunstenaars bewonderen. Daarnaast wordt kunst onder de aandacht gebracht van kinderen door een aantal basisscholen uit te nodigen voor een leerzame rondleiding.

Openingstijden Biënnale Brabant

Wilt u een bezoek brengen aan deze exclusieve, grootse en meeslepende unieke wereld? De Biënnale Brabant is geopend van vrijdag 17 november tot en met zondag 26 november 2023.

Maandag t/m donderdag: 11.00 – 17.00

Vrijdag t/m zondag: 11.00 – 18.00

 

Biennale Brabant
Biennale Brabant