Biennale Brabant

De voorbereidingen van de Biënnale Brabant 2021 zijn in volle gang! Na de laatste editie in 2019 en een bewogen jaar, zijn we uiteraard extra trots om alweer de 5e editie van de Biënnale Brabant van 11 november tot en met 28 november 2021 aan te mogen kondigen! Dit jaar verwelkomen we u wederom van harte in de Koepelhal in Tilburg die weer wordt omgetoverd tot een belevingsexpositie.

Met meer dan 40 kunstenaars kunnen we niet wachten om u hun nieuwste kunstwerken te kunnen laten zien. We zijn enorm druk met de voorbereidingen om ervoor te zorgen dat het weer een onvergetelijke editie wordt. We maken de datum graag alvast bekend, zodat u deze gelijk in uw agenda kunt zetten.

Programmering

Naast dat de side-events van de partners, zoals Rabobank, Veuve Clicquot en Van Roosmalen, en de Biënnale Brasserie voor een ware belevenis zorgen, zullen ook de prachtige stands van partner en juwelier Schaap en Citroen in de weekenden te bezoeken zijn. Uiteraard kunt u tijdens deze editie van de Biënnale de nieuwste kunstwerken van de kunstenaars bewonderen. Daarnaast wordt kunst onder de aandacht gebracht van kinderen door een aantal basisscholen uit te nodigen voor een leerzame rondleiding.

Openingstijden Biënnale Brabant

Wilt u een bezoek brengen aan deze exclusieve, grootse en meeslepende unieke wereld? De Biënnale Brabant is geopend van donderdag 11 november tot en met zondag 28 november 2021.

Maandag t/m donderdag: 11.00 – 17.00

Vrijdag t/m zondag: 11.00 – 18.00

 

Biennale Brabant
Biennale Brabant