Donderdag 7 november trapte Biënnale Brabant af met de VIP Opening. Ruim 300 genodigden mochten, onder het genot van culinaire hapjes en een goed glas wijn, als eersten een kijkje nemen tussen de kunstwerken tentoongesteld in de Koepelhal. Ook dit jaar was Leo Alkemade weer te gast om het publiek te verwelkomen op de expositie. De verrassing van de avond was het duet tussen Joris van Loon eigenaar van Van Loon Galleries en Leo Alkemade. De mannen lieten met hun verborgen talent het publiek in een klap stilvallen.

BMW M1 Art Car
Vooraan de expositie trekt de Art Car, beschilderd door niemand minder dan Andy Warhol, direct de aandacht van de bezoeker. Het kunstwerk op wielen is een van de pronkstukken van deze editie en valt goed in de smaak bij de kenners. Met een waarde van 60 miljoen dollar is de BMW naar alle waarschijnlijkheid de meest waardevolle auto wereldwijd. We hebben deze week met veel plezier al honderden bezoekers mogen ontvangen die speciaal voor dit pronkstuk de Biënnale bezochten.

GASSAN Weekend
GASSAN was vorig jaar voor het eerst als partner betrokken bij de Biënnale Veghel. Tijdens Biënnale Brabant was van 8 t/m 10 november de nieuwste collectie diamanten, juwelen en horloges te bewonderen en konden bezoekers een ware diamantexperience ervaren. Bezoekers genoten tijdens het GASSAN Weekend van een geheel verzorgde lunch en konden kostenloos eigen juwelen laten inspecteren en schoonmaken door een deskundige goudsmid.

Meet & Greet met Wendy Buiter
Tijdens het eerste weekend van Biënnale Brabant vond er een signeersessie met Royals & Rebels kunstenares Wendy Buiter plaats. Geïnteresseerden en fans uit Tilburg en omstreken kwamen speciaal naar Biënnale Brabant om de werken van Wendy Buiter te bewonderen en ontvingen een gesigneerde print van haar werk tijdens een meet and greet.

Bent u nog niet geweest?
Biënnale Brabant is nog tot 24 november te bezoeken, tickets zijn hier verkrijgbaar. De komende dagen vinden er nog verschillende events plaats, bijvoorbeeld de signeersessie van Karin Vermeer. Daarnaast kunt u tot en met 24 november nog gebruik maken van onze diverse lunch-, diner- en borrelarrangementen. Benieuwd wanneer u deze evenementen bij kunt wonen en waar u de arrangementen kunt reserveren? Hier leest u meer over de to do’s bij Biënnale Brabant en neem een kijkje op de arrangementenpagina om u ook op culinair gebied te laten verrassen.