Niet alleen de kunstwerken zorgen voor een bijzondere ervaring, de side-events van de partners en de arrangementen zorgen voor een ware belevenis. Zo vindt het eerste weekend van de Biënnale het Gassanweekend plaats, waarin Gassan Diamonds haar collectie presenteert. Maar daarnaast zijn er nog genoeg andere leuke dingen te doen tijdens de Biënnale Brabant.

Bewonder de BMW M1 Art Car
Een van de pronkstukken die de Biënnale Brabant dit jaar tentoonstelt is het kunstwerk op wielen: the Art Car. Renova Group presenteert de BMW M1 beschilderd door niemand minder dan de meest toonaangevende kunstenaar van de Pop-Art beweging en één van de meest invloedrijke kunstenaars van de 20e eeuw: Andy Warhol.

Kom culinair genieten
Wijnstra Catering opent een pop-up brasserie tijdens de gehele expositie. De ‘Biënnale brasserie’ is dé plek om bij te komen van alle indrukken, om van je kunstaankoop te genieten of om vrienden en kennissen te ontmoeten. In een gezellige en ontspannen sfeer kunt u op elk moment van de dag, genieten van heerlijk gebak met goede koffie, lekkere lunches, heerlijke hapjes en drankjes. Ook kunt u diverse culinaire arrangementen boeken, zoals de Ladies Lunch, de Business Lunch en het Borrelarrangement.

Hotelarrangement Auberge du Bonheur
Na de Biënnale blijven overnachten in een boutique hotel aan de rand van Stadsbos 013? In samenwerking met Hotel Auberge du Bonheur biedt Biënnale Brabant een luxe hotelarrangement aan met gratis entree voor de Biënnale, welkomstaperitief, gastronomisch viergangenmenu en uitgebreid ontbijtbuffet.

Geniet van een walking diner in het pop-up restaurant
Wijnstra catering host niet alleen een pop-up brasserie gedurende de Biënnale Brabant, in het weekend zijn bezoekers ook van harte welkom in hun pop-up restaurant. 15, 16, 22 en 23 november kunt u genieten van een uitgebreid 5-gangen menu. Dit walking diner in the park start met twee gerechtjes tijdens een wandeling in het Art Park. Na de wandeling verplaatst deze culinaire route zich naar het pop-up restaurant waar de 3 overige gangen volgen. Hoogtepunt van de avond is het dessert dat in samenwerking met de 3D kunstenaars van Cake5 tot stand komt.

Hef het glas in de Ruinart champagnebar
Na een bezoek aan de Biënnale Brabant toe aan een glaasje bubbels? Bij de Ruinart champagnebar bent u in de weekenden van harte welkom om te genieten van heerlijke champagnes onder het genot van een borrelhapje.

Ontmoet Wendy Buiter & Karin Vermeer
Op zondag 10 november van 14:00 tot 16:00 uur host Royals & Rebels een signeersessie in samenwerking met Wendy Buiter. De kunstwerken van Wendy zijn geïnspireerd op beauty en fashion, met levendige kleuren en uitgesproken vormen is haar doel het neerzetten van zelfverzekerde vrouwen. Geïnspireerd op hedendaagse haute couture en modefotografie heeft haar creativiteit zich met name ontwikkelt in Rotterdam en New York. Speciaal voor de Biënnale Brabant komt zij het eerste weekend van de expositie langs in Tilburg om de bezoekers te inspireren en te ontmoeten.

Op zondag 17 november kunt u Karin Vermeer van 14:00 tot 16:00 uur alles vragen over haar bijzondere kunstwerken. Haar werken zijn een mix van foto’s/beelden die Vermeer combineert op de computer en met verf bewerkt. De meeste portretten bestaan uit vier tot vijf verschillende gezichten, meestal van een verschillende etnische identiteit.

Beeld en geluidsapparatuur in de allermooiste vorm
Bartels Hifi Tv Domotica is specialist in de betere hifi en videoapparatuur. Passend in uw interieur en vakkundig geïnstalleerd door onze technische dienst.

• Bowers & Wilkins presenteert de Formation serie; de eerste volledig draadloze speakers met échte Hi-Fi kwaliteit met een uniek eigen design.
• Loewe Bild 7: laat u inspireren door de Duitse top kwaliteit en design. Superieure beeldkwaliteit door OLED techniek en een ingebouwde soundbar.
• Panasonic OLED televisies met een prachtig design en THX techniek.
• Samsung The Serif met een uniek Bouroullec design en nieuwe QLED techniek. Vrijstaand en verkrijgbaar in diverse kleuren en maten.

Al meer dan 60 jaar is Bartels Hifi Tv Domotica een vertrouwde partij in zijn werkveld. Bartels Hifi Tv Domotica voorziet u graag van een vrijblijvend advies in de showroom, op de Biënnale of aan huis. Voor meer informatie bezoek www.bartelstilburg.nl